Kategorije
Nosečniška oblačila
za Mamice
Otroška posteljnina
Otroška soba
Otroška oprema
ODEJA - 40x60cm vzglavnik iz bambusa
19,99 € z DDV
velikost: 30x40 cm ali 40x60 cm

Otroški vzglavnik iz naravnih bambusovih vlaken - Bamboo medium! 

Naravna bambusova vlakna v otroškem vzglavniku imajo antibakterijske lastnosti, zato so nadvse primerna za otroke, ki jim želimo ustvariti zdravo spalno okolje. Zahvaljujoč sposobnosti regulacije vlage bambusa, je vzglavnik zelo primeren za otroke, ki jim je rado vroče ali se potijo.

Otroški vzglavniki iz bambusa proizvajalca ODEJA so primerni tako, za dojenčke (v kolikor ste se ga odločili uporabljati), kot tudi za večje otroke.


Čudovite lastnosti bambusovih vlaken 

Ker ima bambus sposobnost regulacije vlage, je vzglavnik zelo primeren za otroke, ki jim je rado vroče ali se potijo. Zaradi antistatičnih lastnosti bambusa pa bo otrok v posteljici na bambusovem vzglavniku sproščen in njegovo spanje bo bolj umirjeno.


Svilnata mehkoba in zračnost


Mešanica bombažnih in bambusovih vlaken daje vzglavniku čudovito svilnato mehkobo in nežnost. Otroški vzglavnik lahko perete po navodilih proizvajalca. Zaradi premišljenega prešitja pa bo polnilo v vzglavniku za otroke Bamboo medium  vedno ostalo na svojem mestu.


Sestava
Tkanina
52% viskoza – bambus, 48% bombaž
Polnilo
90% bombaž, 10% poliester, 2 x 300 g/m2

V otroške izdelke Odeja so proizvajalci iz Škofje Loke všili toplino, mehkobo in lahkotnost, da se otroci počutijo varno in sproščeno. Uporabljamo le najboljše materiale in smo poznani po dolgi življenjski dobi izdelkov.Izdelek: Vzglavnik za dojencka
Proizvajalec: Odeja
Pogoji izdelka: Novo
Izdelki v košarici
x

-------- ali --------